LAZER Verde KinetiCore

99,00 

Kestävä, urbaani pyöräilykypärä, jonka suunnittelussa on tehokkaasti hyödynnetty kierrätysmateriaaleja.

Verde KinetiCore -kypärän suunnittelussa on tähdätty materiaalimäärän minimointiin sekä kierrätyksen ja uudelleenkäytettävyyden osuuden maksimointiin.

Pyrimme kypäriemme valmistuksessa käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja (esimerkiksi kierrätettyjä CD-levyjä). Niiden osuus kypärän painosta on vähintään 70 %. Kuka arvasi, että vanhat Apulannan ja Van Halenin CD-levyt olisivat edelleen hyödyllisiä? Turvallisuudesta emme kuitenkaan tingi: Verde KinetiCore on rotaatioiskutesteissä saanut 4 tähden luokituksen.

Verde KinetiCoren tyylikkään urbaanin ilmeen takana on edistyksellinen EcoLoc-rakenne, jonka ansiosta kypärä on helposti käyttäjän itsensä purettavissa käyttöiän päätyttyä. Avaa vain lukitus, etsi eri materiaaleista leimat ja lajittele oikein kotona.

Kypärän takaosassa on kiinnike Lazer Universal LED -valoyksikölle. Kaikki osat ovat kattavasti purettavissa käyttöiän lopussa, toisin kuin sisäänrakennetut ratkaisut..

Verde KinetiCore on täydellinen valinta kaikissa sääoloissa liikkuvalle työmatka- ja kaupunkipyöräilijälle. Strategisesti sijoitetut tuuletusaukot varmistavat tehokkaan ilmanvaihdon ja estävät sadevettä pääsemästä kypärän sisään. Kypärään on saatavissa mukavasti lämmittävä, viileillä keleillä käyttömukavuutta lisäävä talvisetti.