Huollot

Pidä huolta pyörästäsi ja teetä pyörähuolto ibikessä! Tuodessasi pyörän huoltoon saat ilmaisen kustannusarvion. Kaikkiin pyörähuoltoihin sisältyy kirjallinen dokumentaatio tehdystä työstä ja vaihdetuista osista sekä suositukset seuraavista huoltotoimenpiteistä.

Varaa huoltoaika tästä!

ENSIHUOLTO

89€
69€ ibikesta ostetut pyörät

Polkupyörän ensihuolto tehdään, kun pyörällä on ajettu ensimmäiset 200–300 km.

Pyörän kaikki komponentit kiristetään vaadittuihin momentteihin ja vaihteet sekä jarrut säädetään. Ensihuolto on pyörän tärkein huolto, se on myös takuun ehto. Ensihuollon laiminlyönti voi johtaa osien ennenaikaiseen rikkoutumiseen.

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

139€ vaihdepyörä
109€ vaihteeton pyörä

Säännöllinen pyörän täyshuolto.

Koko pyörä huolletaan täyteen ajokuntoon. Pyörä pestään (rättipesu), laakerit tarkistetaan ja huolletaan, kiekot rihdataan (pinnat kiristetään), voimansiirto puhdistetaan, vaihteet ja jarrut säädetään, napavaihteisto huolletaan ja öljytään, vaijerit yms liikkuvat osat öljytään, sekä tehdään muut tarvittavat toimenpiteet. Kuluneet ja vialliset osat uusitaan. Erittäin perusteellinen pyörän täyshuolto.

PIKAHUOLTO

49€

ibikessa määräaikaishuolletun pyörän käyttöhuolto, jossa tarkistetaan keskeisten komponenttien toiminta. Nopea perushuolto jopa odottaessa. Pyörän jarrut ja vaihteet säädetään, voimansiirto öljytään sekä rengaspaineet tarkistetaan. Pikahuolto on tarpeen etenkin aktiivipyöräilijöille täydentämään määräaikaishuoltoja.

PESU JA SUOJA-AINEKÄSITTELY

25€ määräaikaishuollon yhteydessä (pesu sisältyy huoltoon)
45€ pesu ja suoja-ainekäsittely erikseen

Pesun jälkeen pyörä pinnoitetaan suoja-aineilla, jolloin lika ei tartu ja pyörä on helpompi puhdistaa. Komponentit hylkivät kosteutta ja ruoste ei pääse yllättämään.

ULTRAÄÄNIPESU JA KETJUNVAHAUS

69€/59€ ostaessa ketjun meiltä

Ultraäänipesu ja ketjunvahaus Rex Black Diamond kuumavahalla.

PYÖRÄHUOLTO

89€ / h

Kaikki muut polkupyöriin liittyvät huolto-/korjaustoimet tuntiveloituksella.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Vaihdettavat osat veloitetaan erikseen.


Polkupyörä on tekninen väline ja siksi säännöllinen pyörähuolto on tärkeää. Monet liikkuvat osat, kuten polkimet, laakerit, ketjut, rattaat ja vaihteet, likaantuvat ja säädöt muuttuvat käytön aikana. Liikkuvat osat on hyvä puhdistaa ja säätää säännöllisesti, ja voideltavat osat tulee pitää voideltuina. Kuluvat osat kuten renkaat, jarrupalat ja kahvakumit on tarkastettava ja vaihdettava tarpeen mukaan. Vanteiden suoruus ja pinnojen kireys kuuluu myös säännöllisen pyörähuollon rutiineihin. Tarvittaessa myös voimansiirron osia on vaihdettava, esimerkiksi silloin kun pyörällä on ajettu paljon kilometrejä. Hyvin huollettu ja ylläpidetty pyörä on ilo ajaa: se on hiljainen ja hallintalaitteet toimivat tarkasti; jarrutuntuma on hyvä ja vaihteet napsuvat kohdalleen täsmällisesti, polkeminen on napakkaa ja pyörästä ei kuulu mitään ylimääräisiä ääniä. Huollettu pyörä on myös turvallinen.