Rahoitus

Hyvään pyörään kannattaa panostaa. Voit hakea pyörän hankintaan kätevästi rahoitusta ja maksaa pyöräsi sinulle sopivissa erissä. Työnantaja voi tarjota työntekijöilleen myös työsuhdepyörää.

Polkupyörätili

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000 €), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Täytä hakemus tästä.

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä enintään 6000 €) myös älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti PYÖRÄ2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma–pe klo 8–18).

Työsuhdepyörä – etua työntekijälle ja työnantajalle

Työsuhdepyörä on polkupyörä, jonka työnantaja hankkii työntekijälleen. Työntekijä saa pyörähankinnasta veroetua ja hyvän kannustimen arkiliikuntaan, sillä työsuhdepyörää voi käyttää työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla. Työnantaja tukee pyöräedulla työntekijänsä hyvinvointia ja lisää hänen jaksamistaan arjessa.

Työsuhdepyörän saa hankittua kätevästi ibiken kautta. Kysy lisää!