GARMIN Varia RCT 716

399,00 

Kameralla ja takavalolla varustettu takatutka tallentaa ajoasi jatkuvasti. Lisäksi se havaitsee takaapäin lähestyvät ajoneuvot ja näyttää ne yhteensopivissa Garmin-laitteissa.

SISÄINEN KAMERA

Sisäinen kamera tallentaa tapahtumia takanasi enintään tarkkuudella 1080p / 30 kuvaa sekunnissa. Voit ajaa kaikessa rauhassa, kun tiedät saavasi selkeää videokuvaa, jos jotain poikkeuksellista tapahtuu.

AUTOMAATTINEN TAPAHTUMIEN TALLENNUS

Voit luottaa siihen, että pieni kamera turvaa selustasi. Se havaitsee tapahtumat ja tallentaa automaattisesti materiaalia niiden aikana sekä ennen niitä ja niiden jälkeen.

TUKEE VARIA-SOVELLUSTA

Tällä älypuhelinsovelluksella voit helposti tarkastella tallennettua materiaalia, siirtää videoita ja mukauttaa kamera-asetuksia, kuten päällekkäistietoja.

MAKSIMOI TIETOISUUTESI

Varia™ RCT716 -takatutka näyttää ja siitä kuuluu hälytyksiä takaapäin lähestyvistä ajoneuvoista enintään 140 metrin päästä.

USEITA PARILIITOSVAIHTOEHTOJA

Pariliitä sisäinen kamera ja ohjaa sitä Edge®-pyörätietokoneella tai yhteensopivan älypuhelimen sekä tiettyjen Garminin puettavien laitteiden kanssa.

TUKEE KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SOVELLUKSIA

Kun Varia™ RCT716 -laitetta käytetään yhteensopivan älypuhelimen kanssa, se tukee muiden valmistajien sovelluksia, kuten Ride with GPS -sovellusta, ja näyttää takatutkan hälytykset karttojen päällä.

KOMPAKTI KOKO

Tämä pienikokoinen laite on helppo kiinnittää lähes minkä tahansa pyörän satulan tankoon. Pystysuuntaisen muodon ansiosta laite ei häiritse jalkojen liikettä.

AKUNKESTO

Virtaa riittää pitkäänkin ajoon, sillä akunkesto on jopa 5 tuntia käytettäessä tutkaa ja takavaloa kirkkaassa jatkuvassa tilassa ja kun kameran tallennustarkkuus on 1080p.