GARMIN HRM-Pro™ Plus

135,00 

HRM-Pro Plus -sykevyöllä saat tarkat tiedot, joita tarvitset voidaksesi haastaa rajojasi ja saavuttaa tavoitteitasi niin sisä- kuin ulkoharjoittelussa.

Osastot: ,

YHTEYDET

Mittari lähettää tarkat reaaliaikaiset syke- ja suorituskykytiedot ANT+®– ja BLUETOOTH® Low Energy -tekniikalla Garminin älykelloihin ja pyörätietokoneisiin, yhteensopiviin kuntoilulaitteisiin, Tacx®-harjoittelusovellukseen ja muihin sovelluksiin.

JUOKSUN DYNAMIIKKA

HRM-Pro Plus tallentaa juoksun dynamiikkatietoja, kuten pystysuuntaisen liikehdinnän, maakosketuksen keston, askeleen pituuden ja pystysuhteen, joiden avulla voit parantaa juoksutyyliäsi ja käyttää yhteensopivan Garmin-kellosi juoksuteho-ominaisuutta.

SISÄHARJOITTELU

Sisärata- ja juoksumattoharjoituksista sykemittari lähettää tahti- ja matkatiedot yhteensopivaan Garmin-älykelloosi BLUETOOTH Low Energy -tekniikalla, jotta saat tarvitsemasi tiedot riippumatta siitä, missä harjoittelet.

TALLENNA JA VÄLITÄ TIETOJASI

Vaikket olisi kellosi kantaman alueella, HRM-Pro Plus tallentaa tietoja uinnin ja muiden suoritusten aikana ja lähettää ne suorituksen jälkeen yhteensopivaan Garmin-älykelloosi.

AKTIIVISUUDEN SEURANTA

Harjoittelun ja kisojen aikana sykemittari tallentaa kulutetut kalorit, tehominuutit ja koko päivän syketiedot. Se jopa päivittää kaikki Garmin-laitteet Garmin Connect™ sovelluksen ja TrueUp™-toiminnon kautta.

MIELLYTTÄVÄ KÄYTTÄÄ

Pieni, kevyt sykemittarimoduuli on alle pehmeän, miellyttävän hihnan levyinen. Siksi voit liikkua vapaasti hikoillessasi, koska HRM-Pro Plus ei estä menoasi.

AKUNKESTO

Älä murehdi virran loppumista. Uusi ilman työkaluja avautuva paristolokeron luukku on helppokäyttöinen, ja pariston virta riittää jopa 1 vuodeksi.