GARMIN HRM-Fit

159,00 

Nimenomaan naisille suunnattu HRM-Fit-sykemittari tallentaa kaikki tärkeät mittaustiedot ja on helppo napsauttaa paikalleen.

Osastot: ,

SUUNNITELTU NAISILLE

Helppo ja kätevä napsauttaa kiinni urheiluliiveihin. Voit liikkua vapaasti hikoillessasi, koska HRM-Fit on aina mukanasi menossa.

YHTEYDET

HRM-Fit-sykemittari lähettää tarkat reaaliaikaiset syke- ja suorituskykytiedot yhteensopiviin Garmin-älykelloihin ja Edge®-pyörätietokoneisiin, yhteensopiviin kuntoilulaitteisiin, Tacx Training™ -sovellukseen ja muihin sovelluksiin.

JUOKSUN DYNAMIIKKA

Pariliitettynä yhteensopivaan Garmin-älykelloon1 HRM-Fit™ tallentaa juoksun dynamiikkatietoja, kuten pystysuuntaisen liikehdinnän, maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuhteen, joiden avulla voit kehittää juoksuasi.

MONIPUOLINEN HARJOITTELU

Liiku kuten haluat. Mittari antaa tarkat syketiedot monenlaisista suorituksista, kuten juoksusta, sisä- ja ulkopyöräilystä, voima- ja HIIT-harjoittelusta sekä ohjatuilta tunneilta.

SISÄJUOKSU

Tämä sykemittari lähettää sisärata- ja juoksumattoharjoitusten tahti- ja matkatiedot yhteensopivaan Garmin-älykelloon1 jotta saat tarvittavat tiedot harjoittelupaikasta riippumatta.

TALLENNA JA VÄLITÄ TIETOJASI

Esimerkiksi voima- ja HIIT-harjoituksissa voit aloittaa ja lopettaa suorituksen yhteensopivasta Garmin-älykellosta1. Vaikka riisuisit kellon ja jättäisit sen kantaman ulkopuolelle, HRM-Fit tallentaa tiedot ja lähettää ne kelloosi, kun tallennat suorituksesi.

AKTIIVISUUDEN SEURANTA

Jos et käytä kelloa, sykemittari tallentaa askeleet, kulutetut kalorit, tehominuutit ja koko päivän syketiedot. Se jopa päivittää kaikki Garmin-laitteesi Garmin Connect™ -älypuhelinsovelluksen kautta.

AKUNKESTO

Älä murehdi virran loppumista. HRM-Fit™ -mittarin akussa riittää virtaa jopa 1 vuodeksi.