FENIX BC26R 1600 Lumen

89,95 

Fenix BC26R on tehokas max. 1600 lumenin ja pitkän yhtämittaisen käyttöajan max. 65 tuntia tarjoava ladattava pyöränvalo. Yhdellä napinpainalluksella, BC26R tuottaa häikäisevän 1600 lumenin ja 169 metrin koko kantomatkan valaisevan valokeilan. Lisäturvaa tuo lampun sivussa olevat sivuvalot jotka auttavat pyöräilijän näkemistä myös sivuilta. BC26R:n erityisen laaja 100-asteen valaisukulma lisää näkyvyyttä ja parantaa turvallisuutta etenkin käännyttäessä koska näet leveästi eikä katvealueita pääse syntymään. Lampun suurikapasiteettinen 5000 mAh ladattava akku vähentää lataustarvetta sillä voit käyttää valaisinta yhtäjaksoisesti jopa 65 tuntia yhdellä latauksella! Lataustarpeen yllättäessä, lataat lampun vaivatta sen nopealla USB C-tyypin latausjohdolla. BC26R pyöränvalo on suunniteltu luotettavaa ja pitkää käyttöaikaa etsivälle kaupunki-, maantie- ja maastopyöräilijälle.

Luokkansa paras 100-asteen valaisukulma

Eräs pyörävalon tärkeimmistä ominaisuuksista on sen valaisukyky niin leveys- kuin pituussuunnassa. BC26R:ssä on poikkeuksellisen laaja 100-asteen valaisukulma jonka ansiosta etenkin kääntyminen on turvallista koska näet laajemmin eikä katvealueita pääse syntymään. Lisäksi lampun sivussa olevat sivuvalot auttavat pyöräilijän havaitsemista myös sivusuunnassa. Tämä on erityisen tärkeää etenkin kaupunkipyöräilyssä.

Nopea ja luotettava USB tyypin C-lataus

BC26R toimii vaihdettavalla 5000 mAh ladattavalla akkuparistolla. Sinun ei tarvitse jatkuvasti ladata lamppua sillä yhdellä latauksella voit saavuttaa jopa 65 tunnin yhtämittaisen käyttöajan (50 lumenin kirkkaustila). Kun lataustarve yllättää, voit joko ladata lampun nopeasti USB tyypin C-latausliittimestä tai tai vaihtaa uuden akun (akku vaihdettavissa).

Suunniteltu pimeä- ja päiväpyöräilyyn

Yhä useammin pyörävaloja haluttaa käyttää myös päivänvalossa pyöräiltäessä niiden turvallisuutta lisäävän vaikutuksen vuoksi. BC26R:ssä on tehokas 600 lumenin päivävilkkutoiminto ja värisävyltään oikeanlainen LED-poltin, joka mahdollistaa pyöräijän erinomaisen havaitsemisen myös päivällä. Hämärän ja pimeän aikaan lampun TIR-linssirakenne valaisee koko tien leveydeltä aina max. 169 metriin asti. Laaja 100-asteen valokeila lisää näkyvyyttä sivusuunnassa ja mahdollistaa entistä turvallisemman kääntymisen.

Täysalumiininen kestävä rakenne

BC26R on kestävä, yhdestä runko-osasta valmistettu täysalumiininen pyörävalaisin. Fenix BC26R on iskunkestävä ja täysin IPX-68 pöly- ja vesitiiviysluokiteltu, joten se kestää huoletta myös erityisen vaativia sääolosuhteita.

Nopea ja helppo käyttää

Fenix BC26R pyöränvalon kanssa ei tarvitse räpeltää. Lampun yhdestä käyttökytkimestä käytät lampun kaikkia toimintoja nopeasti ja helposti. Viimeisen käyttötilan muistitoiminto lisää käytön yksinkertaisuutta entisestää, kun yhdellä painalluksella lamppu syttyy aiemmin käytettyyn käyttötilaan. Napin LED-merkkivalosta näet latauksen etenemisen ja jäljellä olevan paristovarauksen määrän käytön aikana.

Tuotetiedot

 • 5000 mAh ladattava (vaihdettava) Li-ion akku (latausaika tyhjästä täyteen 4 h).
 • USB tyypin C-latausliitin (2A).
 • Pikairrotettava ohjaustangon kiinnike.
 • Laaja 100-asteen valaisukuvio valaisee myös tien reunat.
 • Viimeisen käyttötilan muistitoiminto (ei vilkkutila).
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto.
 • Akun varaustilan ilmaisintoiminto.
 • Pikairrotettava ohjaustangon teline.
 • Helppo kiinnittää kaikkiin ohjaustankoihin, kypärään (Fenix ALD-08 kypäräkiinnike myydään erikseen) tai muuhun pyörässä olevaan kiinnikkeeseen.
 • Soveltuu kaikkiin ohjaustankoihin (28 mm – 35 mm).
 • Valaisukulman sivuttaissäätö +/- 15-astetta.
 • Matalinta valotehoa (50 lm) voidaan käyttää samaan aikaan kun lamppua ladataan.
 • Kestävä, täysmetallirakenne.
 • Pakkaus sisältää: BC26R pyöränvalo, Fenix ARB-L21-5000 ladattava Li-ion akku, ohjaustangon pikakiinnityspidike, USB tyypin C-latausjohto, kiinnityspidikkeen säätöpalat x 2, vaihdettava paristokotelon O-rengastiiviste, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, BC26R on täysin IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. BC26R valaisimella on viiden (5) ja paristolla yhden (1) vuoden Fenix laatutakuu.