ROCK MACHINE Manhattan E50-29 TOUR

2699,00 

Manhattan E-50-29 on täynnä Rock Machine osaamista. Tasokas, täysin varusteltu katumaasturi on uskomattoman monikäyttöinen ja aina täysillä mukana, minne ikinä pyöräsi haastat!

Hiljainen Shimano STePS E5000 moottori ja akku viistoputkessa pitävät painopisteen alhaalla. Suntour XCM 100mm joustohaarukka, Shimano Altus Shadow 1×9 -vaihteisto sekä tehokkaat Shimano BR- MT200 hydrauliset levyjarrut. Laadukkaat valaisimet, lokasuojat ja AVS järjestelmän tavarateline, kaikki valmiina! Rock Machine Manhattan on loistavilla ajo – ominaisuuksilla ja tekniikalla varustettu sähkömaasturi!

SHIMANO STEPS

Tehokas Shimano Steps sähköavustusjärjestelmä on parasta mitä rahalla saa! Steps on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Sähköpyöräsi näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Voit halutessasi käyttää myös Shimano E-tube ride sovellusta, jolloin kännykkästäsi tulee täydellinen ajotietokone Shimano Steps -pyörääsi. Shimano akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä.

Shimano Steps sähköpyörä on helppo mukauttaa omaan ajotyyliin sopivaksi. E-tube project sovelluksen kautta voit yksilöllisesti säätää ja päivittää pyöräsi omaan ajotyyliin täydellisesti sopivaksi.