Ale!

ORBEA Vibe Mid H30 2022

1999,00 

URBAANIA KEVEYTTÄ

Uskomatonta, mutta totta – Orbea VIBE on todellakin sähköpyörä! Sähköpyörä, joka on suunniteltu kauniisti tyylikkääksi. Vibe huokuu hienostuneisuutta ja tyyliä – sleekki, hauska, luotettava työkalu, joka toimii monenlaisilla pinnoilla ja käyttötarkoituksessa.

Vibe on uskomattoman kevyt ja tarjoaa todella hyvän ajotuntuman. Takanapamoottori, integroitu akku ja elektroniikka on kuin luotu nopeatempoiseen kaupunkielämään.

 

INTEGROIDUT VALOT

Tämä on kuin taikuutta.Täysin integroidut valot on yksi lisä joka helpottaa arkeasi pyörän päällä. Vibe on turvallisempi ja helpompi integroitujen valojen ansiosta. Ne luovaa turvaa päivisin ja iltaisin ajaessa.

 

IWOC TRIO

Viben sähkösysteemiä kontroilloidaan tyylikkästä IWOC tanko kontrollerista. Kontrolleri on helposti ja aina käytettävissä.

ON, OFF ja valojen katkaisin

Tehon säätö

Valot infoavat käytetystä tehostta

Pieni ja kompakti

 

INTEGROITU AKKU

Akku on yksi silmäänpistävimmistä asioista sähköpyörissä. Ebikemotion järjestelmässä on tehty kaikki mahdollinen, jotta akusta on saatu mahdollisimman kevyt ja huomaamaton. Viben ”enough energy” konsepti tarjoaa sinulle riittävästi akkukapasiteettia (248Wh), mutta ei liikaa. Tällä tavalla pyörässä ei tarvitse olla isoa, suurta akkua, joka täytyy irroittaa pyörästä. Vibella on uskomattoman helppo ajaa myös ilman avustusta!

 

PAS SENSORI

Viben hyvin balanssissa oleva luonnollinen avustus on saatu aikaan PAS-sensorilla. Takapakan lukkorengas on vaihdettu PAS-magneettisensoriin, joka monitoroi pyöritystäsi ja mukauttaa tehon tarpeen.

40 pulssia sekunnissa

Magneettinen lukkorengas

Oma algoritmi ja elektroniikka

 

ICR PLUS

Sisäiset vaijerin viennit (Internal Cable Routing) on viety parasta mahdollista reittiä pitkin – stemmin alta emäputken läpi. Vaijerit eivät hankaa tai rätise. Orbean stemmin spacerit ovat tyylikkäät, helpot säätää ja aerodynaamiset.