Garmin Varia UT800 etuvalo

149,90 

Ajoitpa kadulla tai maastossa, sinun ei tarvitse lopettaa auringon laskiessa. Varia UT800 -valon kirkkaus mukautuu nopeuteesi. Yhteensopivaan Edge-pyöräilytietokoneeseen pariliitetyn UT800 -valon kirkkaus säätyy automaattisesti, jotta valo riittää jopa 4 tunniksi. Voit siis jatkaa ajoa luottavaisena.

Varia UT800 -etuvalaisimen voi pariliittää älyominaisuuksiensa ansiosta yhteensopivaan Edge-tietokoneeseen, jossa on valoanturi. Pariliitetty Varia UT800 säätää valokeilaansa automaattisesti nopeuden ja ajoprofiilin mukaan siten, että valo on sitä kirkkaampi, mitä nopeammin etenet, ja akun virta riittää sitä pitempään, mitä hitaammin ajat. Lisäksi valo mukautuu automaattisesti ympäristön valoisuuden ja akun kapasiteetin mukaan, jotta voit ajaa mahdollisimman pitkään. Voit myös esimerkiksi sytyttää ja sammuttaa valot sekä hallita kirkkautta koskettamalla Edge-tietokonetta tai erillistä kaukosäädintä.

Varia säätää valotehon helposti olosuhteiden mukaan. Varia UT800 -valossa on 5 valotilaa: suuri (800 lumenia), keskitaso (400 lumenia), pieni (200 lumenia), yövilkku (100–300 lumenia) ja päivävilkku (yli 700 lumenia). Täydellä teholla valon näkyvyys päivänvalossa on yli 1,6 km (1 maili).

Älykäs Varia UT800 -etuvalo on matalaprofiilinen ja kevyt, sen voi kiinnittää ohjaustankoon etukiinnityksellä tai kypärään kypärä- tai kitkapidikkeellä2 ja se painaa alle 140 grammaa.