FENIX CL05 EDC hätälamppu

25,00 

Fenix CL05 on todellinen hätälamppu jossa kolme värillistä LEDiä ja seitsemän toimintatilaa. CL05 tarjoaa pitkän jopa 40 tunnin yhtämittaisen käyttöajan jolla näet pimeässä tai muutat lampun helposti huomiota herättäväksi hätävaloksi. Fenixin uuden virtapiiriteknologian ansiosta valaisimen paristot eivät kulu lainkaan valaisimen ollessa valmiustilassa. Tämän ansiosta valaisin pysyy aina toimintavalmiina vaikka se olisikin ollut pitkään käyttämättömänä. CL05 on täysin  uppovesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti.

CL05 lampussa on kolme värillistä LED emitteriä: valkoinen max. 8 lumenin valo tuottaa halkaisijaltaan 3,4 metrin valokuvion ja se soveltuu hyvin lähialuevalaisuun esim. teltta- tai lukuvaloksi. Punainen valo toimii tehokkaana hätävalona ja se näkyy hyvin vesisateessa ja sumussa. Vihreä valo on todellinen huomion herättäjä ja se näkyy erityisen hyvin sekä päivällä että yöllä.

CL05 toimii yhdellä AAA-kokoluokan sormiparistolla. Lamppua on helppo käyttää sen Twist-kiertokytkimestä jopa yhdellä kädellä. Fenix CL05 on valo joka pitää olla aina mukana kiinnitettynä esim. avaimiin yms. sillä tulet varmasti tarvitsemaan sitä ennemmin tai myöhemmin.