Katso tästä viimeisimmät tuoteuutuudet!

15.04.2018

Kevät on täällä ja  Huollossa jo hiukan jonoa. Nyt kannattaa varata huoltoaika, niin ei mene isommin odotteluksi.

05.01.2018

FEET juoksukengät ibiken valikoimassa. Tule sovittamaan ja ihastu.

13.10.2017

Nyt nastarenkaita varastossa! Nastarenkaiden ostajalle vaihtotyö kaupan päälle! Tarjous voimassa vuoden loppuun!

Ja ennen niitä pakkasia pyörä huoltoon, että saadaan voiteluaineet veden tilalle ja ei kylmä kangista matkantekoa. Pyörähuolto palvelee läpi talven ja muista myös suoja-ainekäsittely!

28.09.2017

Pyörähuolto laajentaa palveluaan ja lisänä suoja-ainekäsittely sekä pesu erikseen ostettavissa. Suojauksella pyörä pärjää syksyn sateet ja talven loskat paljon paremmin ja siistimpänä.

20.09.2017

ibike aloittaa keskiviikkoisen niksinurkan, jonne voi ilmottatua ilmaiseksi ja tulla ammentamaan tietoa milloin mistäkin pyörän omaan huoltoon liittyvästä asiasta, seuraa ja ilmottaudu: FB

G-FORM  suojat saapuneet myös valikoimiin: G-FORM

DOUCHEBAG reppuja tullut lisää ja 30l Hugger täydentyy ensi viikolla. DOUCHEBAG

Pyörähuolto toimii ja jonoa ei juurikaan ole, joten nyt kannattaa kevään ja kesän ajettu pyörä huoltaa ennen talven tuloa. Pyörähuolto

 

22.04.2016

Pikku hiljaa alkaa hyllyt täyttymään ja koitetaan parhaan mukaan täydentää tuotevalikoimaa myös sivuille. Mutta edelleen suurin osa tuotteista puuttuu sivuilta. Kannattaa siis soittaa tai meilata, jos on tarvetta jollekkin tavaralle, mitä ei sivuilta löydy.

ibikessa on myynnissä niin varaosia kuin renkaitakin joka lähtöön. Sisäkumivalikoima on varsin kattava ja lisäksi löytyy paikkaustarvikkeita ja Tubeless sekä Tuubitavaraa.

Erityisesti pitää mainita kattava ja hyväksi todettu tarvikevalikoima: pumppuja, työkaluja, valoja, tavaratelineitä, lokasuojia, lukkoja, öljyjä, pesuaineita, tuppeja, tankonauhoja, tukijalkoja, peilejä, soittokelloja, kuormalenkkejä, heijastimia, polkimia, klosseja, juomapulloja, pullotelineitä, renkaita, paikkoja, sisäkumeja, venttiileitä, vannenauhoja, litkuja, teippejä, mittareita, ketjusuojia, koreja, harjoitusvastuksia, sykemittareita, tehomittareita… tässä näin muutaman tuoteryhmän mainitakseni, unohtamatta niitä polkupyörän komponentteja joita löytyy niin maastoon kuin maantielle, niin kilpaan kuin arkeen.

Tuotemerkkejä on lukemattomia, joten en ala niitä tässä listaamaan. Omien kokemusten kautta on valikoimiin valikoitunut aika sekalainen seurakunta hyväksi havaittuja ja toimivia tarvikkeita.