Katso tästä viimeisimmät tuoteuutuudet!

16.10.2018

Anna ibiken pitää huolta pyörästäsi syksyn kurakeleillä!

LOPPUVIIKON ERIKOISTARJOUS
Polkupyörän pesu 25€

 

Huollossa tällä hetkellä hyvin tilaa ja pyörän saa huoltoon vaikka saman tein ja valmiiksi parissa päivässä.

Käytössä sähköinen ajanvaraus .

15.04.2018

Kevät on täällä ja  Huollossa jo hiukan jonoa. Nyt kannattaa varata huoltoaika, niin ei mene isommin odotteluksi.

05.01.2018

FEET juoksukengät ibiken valikoimassa. Tule sovittamaan ja ihastu.

 

22.04.2016

Pikku hiljaa alkaa hyllyt täyttymään ja koitetaan parhaan mukaan täydentää tuotevalikoimaa myös sivuille. Mutta edelleen suurin osa tuotteista puuttuu sivuilta. Kannattaa siis soittaa tai meilata, jos on tarvetta jollekkin tavaralle, mitä ei sivuilta löydy.

ibikessa on myynnissä niin varaosia kuin renkaitakin joka lähtöön. Sisäkumivalikoima on varsin kattava ja lisäksi löytyy paikkaustarvikkeita ja Tubeless sekä Tuubitavaraa.

Erityisesti pitää mainita kattava ja hyväksi todettu tarvikevalikoima: pumppuja, työkaluja, valoja, tavaratelineitä, lokasuojia, lukkoja, öljyjä, pesuaineita, tuppeja, tankonauhoja, tukijalkoja, peilejä, soittokelloja, kuormalenkkejä, heijastimia, polkimia, klosseja, juomapulloja, pullotelineitä, renkaita, paikkoja, sisäkumeja, venttiileitä, vannenauhoja, litkuja, teippejä, mittareita, ketjusuojia, koreja, harjoitusvastuksia, sykemittareita, tehomittareita… tässä näin muutaman tuoteryhmän mainitakseni, unohtamatta niitä polkupyörän komponentteja joita löytyy niin maastoon kuin maantielle, niin kilpaan kuin arkeen.

Tuotemerkkejä on lukemattomia, joten en ala niitä tässä listaamaan. Omien kokemusten kautta on valikoimiin valikoitunut aika sekalainen seurakunta hyväksi havaittuja ja toimivia tarvikkeita.