Katso tästä viimeisimmät tuoteuutuudet!

18.03.2020

Poikkeusoloista huolimatta ibike palvelee normaalisti. Huollon ja koeajon jälkeen pyörät desinfioidaan ja muutenkin kiinnitetään puhtauteen erityistä huomiota.

Pyörä on hyvä tapa liikkua ja pitää kuntoa yllä, joten huollata pyöräsi tai hanki lähikauppiaalta uusi.

Varaa huolto tästä.

12.3.2020

Siirrymme kesäaukioloihin ja liike auki normaalisti ma-pe 10-18 ja la 10-14
Kevät on jo ovella, joten kannattaa tuoda pyörä huoltoon pikaisesti, kohta on ruuhkaa…

Varaa huolto tästä.

8.3.2020

Naistenpäivän kunniaksi kaikki naisten FELT Qx-hybridit ensi viikon -40%

Qx-hybridit

04.11.2019

Siirrymme talviaukioloihin ja talvikauden maanantait liike kiinni.
ti-la palvelemme normaalisti ja nastaa saa alle vaikka saman tein.

Varaa huolto tästä.

27.05.2019

Tiesithän, että ibike on valtuutettu sähköpyörähuolto seuraaville merkeille: Shimano, Bosch, Sportdrive ja Ebikemotion. Muutkin sähköpyörämerkit huolletaan, mutta sovittava tapauskohtaisesti.

Pientä huoltoruuhkaa ajoittain, joten varaa huolto ajoissa.

22.04.2016

Pikku hiljaa alkaa hyllyt täyttymään ja koitetaan parhaan mukaan täydentää tuotevalikoimaa myös sivuille. Mutta edelleen suurin osa tuotteista puuttuu sivuilta. Kannattaa siis soittaa tai meilata, jos on tarvetta jollekkin tavaralle, mitä ei sivuilta löydy.

ibikessa on myynnissä niin varaosia kuin renkaitakin joka lähtöön. Sisäkumivalikoima on varsin kattava ja lisäksi löytyy paikkaustarvikkeita ja Tubeless sekä Tuubitavaraa.

Erityisesti pitää mainita kattava ja hyväksi todettu tarvikevalikoima: pumppuja, työkaluja, valoja, tavaratelineitä, lokasuojia, lukkoja, öljyjä, pesuaineita, tuppeja, tankonauhoja, tukijalkoja, peilejä, soittokelloja, kuormalenkkejä, heijastimia, polkimia, klosseja, juomapulloja, pullotelineitä, renkaita, paikkoja, sisäkumeja, venttiileitä, vannenauhoja, litkuja, teippejä, mittareita, ketjusuojia, koreja, harjoitusvastuksia, sykemittareita, tehomittareita… tässä näin muutaman tuoteryhmän mainitakseni, unohtamatta niitä polkupyörän komponentteja joita löytyy niin maastoon kuin maantielle, niin kilpaan kuin arkeen.

Tuotemerkkejä on lukemattomia, joten en ala niitä tässä listaamaan. Omien kokemusten kautta on valikoimiin valikoitunut aika sekalainen seurakunta hyväksi havaittuja ja toimivia tarvikkeita.